jk sakura web1

Kyokushin karate klub "Domenica" Sveta Nedelja

Adresa: 

Gacka 7, 10437 Bestovje

e-mail: 

Telefon: 

  

Web stranica

 

rallySSD1

 

Facebook

 

Klubovi

 

Kup Domenice

 

 

Otvoreni svjetski kup u kyokushin karateu te 2. memorijal shihana Furka Kalmana i 38. kup Szolnoka, održan je u istoimenom gradu u Mađarskoj 01. srpnja, uz nastup 460 natjecatelja iz 20 zemalja Afrike, Indije i Europe.
 
Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije  predstavljali su članovi svetonedeljske Domenice: Niko Stojanović, Alen Ćosić i Nika Šemeš.
 
Naš najuspješniji natjecatelj bio je Alen Ćosić koji je osvojio drugo mjesto u borbama u kategoriji starijih juniora -75 kg te treće mjesto u katama u kategoriji juniora.
 
Nika Šemeš osvojila je treće mjesto u katama u kategoriji seniorki, dok Niko Stojanović usprkos dobrom nastupu u katama i borbama nije uspio stići do postolja.
 
Posebno za istaknuti je nastup Alena Ćosića koji je do srebra u borbama stigao sa tri pobjede i porazom u finalnoj borbi.
 
Više o radu Hrvatskog kyokushinkai saveza i klubova IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije pogledajte na www.karate-kyoklushinkai.hr kao i na FB stranicama Karate Kyokushinkai Croatia i Croatian Kyokushinkai Association.
 
Na slici: Alen, Nika i Niko u društvu trenera senseija Vladimira Sekelja i Tome Fabekovca nakon Otvorenog svjetskog kupa 01. 07. 2023.
 

Svjetski kup Mađarska 2023

Kyokushin ljetni kamp Zadar 2023.

 

Ljetni kamp Zadar 2023 PLAKAT

 

25. Memorijal Branka Bošnjaka

Letak MBB

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 

KKK Domenica - Youtube

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..