jk sakura web1

Kyokushin karate klub "Domenica" Sveta Nedelja

Adresa: 

Gacka 7, 10437 Bestovje

e-mail: 

Telefon: 

  

Web stranica

 

rallySSD1

 

Facebook

 

Klubovi

 

Kup Domenice

 

 

Proljetni rok ispita za dječje pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za kyokushin karate klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u sklopu centralnog treninga 18. ožujka u maloj dvorani sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka u Novakima.

Iz KKK Domenice, viši pojas položili su:

  • narančasti – Ivano Čičak, David Marcel Vučetić, Lana Beletić i Noa Obraz
  • drugi narančasti – Mark Rebrović i Barbara Kocijan
  • žuti – Lukas Jurak
  • drugi žuti – Donat

Opširnije...

Ljetni rok ispita za odrasle pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za klubove Domenica Sveta Nedjelja i Fortis Samobor, održan je 10. 07. 2023. u dvorani Kyokushin karate kluba Fortis u Domaslovcu.

Za više pojaseve položili su:

- kyu (narančasti pojas) – Marko Vrbančić (Fortis)

- dječji kyu (dječji drugi zeleni) – Jerko Jalšovec (Domenica)

- kyu (drugi zeleni) – Tihana Jagodić (Fortis)

- kyu (drugi smeđi) – Nika Šemeš, Alen Ćosić i Mateo Ćosić (Domenica)

Tro i pol satni ispit sadržavao je provjeru motoričkih sposobnosti i tehnike te na kraju kao krunu ispita i test sa 12 borbi za dječji drugi zeleni, 20 borbi za odrasli drugi zeleni te 30 borbi u trajanju od minutu i pol za odrasli drugi smeđi pojas, a što su sve naši kandidati sa uspjehom odradili.

Opširnije...

Udruga veterana SJP „Alfa“ Zagreb, Karate klub Alfa, Kyokushin karate klub Fortis i Kyokushin karate klub Domenica srdačno vas pozivaju na međunarodni kyokushin karate turnir u katama i kumiteu


25. Memorijal Branka Bošnjaka
u subotu, 7. listopada 2023. godine


Sportska dvorana Samobor (Andrije Hebranga 26A, Samobor)


Turnir se održava s ciljem odavanja posebne počasti Branku Bošnjaku, poginulom pripadniku SJP Alfa, Zagreb u Domovinskom ratu. Okuplja veterane specijalne policije, njihove obitelji i prijatelje u svrhu ponovnog povezivanja, dijeljenja sjećanja i međusobne podrške kako bi se svi zajedno prisjetili hrabrosti i žrtve koju su Branko i njegovi suborci dali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.


Zahvaljujemo na podršci i važnom doprinosu u očuvanju sjećanja na naše hrabre branitelje te se veselimo vašem dolasku i zajedničkom obilježavanju ovog posebnog događaja.

Opširnije...

Otvoreni svjetski kup u kyokushin karateu te 2. memorijal shihana Furka Kalmana i 38. kup Szolnoka, održan je u istoimenom gradu u Mađarskoj 01. srpnja, uz nastup 460 natjecatelja iz 20 zemalja Afrike, Indije i Europe.
 
Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije  predstavljali su članovi svetonedeljske Domenice: Niko Stojanović, Alen Ćosić i Nika Šemeš.
 
Naš najuspješniji natjecatelj bio je Alen Ćosić koji je osvojio drugo mjesto u borbama u kategoriji starijih juniora -75 kg te treće mjesto u katama u kategoriji juniora.
 
Nika Šemeš osvojila je treće mjesto u katama u kategoriji seniorki, dok Niko Stojanović usprkos dobrom nastupu u katama i borbama nije uspio stići do postolja.
 

Opširnije...

Ovogodišnji ljetni rok ispita za dječje pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za kyokushin karate klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u sklopu centralnog treninga 27. svibnja u maloj dvorani sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka u Novakima.

U prvom dijelu od 10 do 11:15 sati, ispitu su pristupili najmlađi članovi za narančaste pojaseve, dok su u drugom dijelu od 11:30 do 13:30 ispitu pristupili oni nešto stariji za plave i žute pojaseve.

Iz KKK Domenice, viši pojas tako su položili:

Opširnije...

 

Na Europskom otvorenom prvenstvu IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije, održanom 12. i 13. 05. 2023. u Santa Suzani, Barcelona, članovi svetonedeljske Domenice postigli su najveći uspjeh u 20 godina rada Kluba.

Alen Ćosić osvojio je 1. mjesto u katama juniora, Mateo Ćosić osvojio je 2. mjesto u katama juniora i 3. mjesto u borbama starijih juniora -75 kg dok je Nika Šemeš osvojila je 3. mjesto u borbama seniorki U-21 -65 kg.

Uz njih, Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima kyokushinkaikan organizacije predstavljala je i Tihana Jagodić iz samoborskog Fortisa koja je osvojila 3. mjesto u borbama seniorki -55 kg.

Više fotografija može se pogledati na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia

Opširnije...

U subotu, 22. 04. u Sevnici, Slovenija, održan je Tanin Open 2023 na kojem je u sklopu Hrvatskog kyokushinkai saveza nastupilo 14 natjecatelja KKK Domenice.

Organizator natjecanja bio je Kyokushinkai karate savez Slovenije, a turnir je održan za uzrast do 16 godina i to u 4 discipline (Tobi mae geri, Kate Kyu, Kate Open i Borbe).

U konkurenciji 160 natjecatelja iz 11 timova iz Slovenije i Hrvatske, Hrvatskom kyokushinkai savezu dodijeljen je pehar za drugo mjesto po uspješnosti, a naš najuspješniji natjecatelj te ujedno i najuspješniji natjecatelj turnira bio je Niko Stojanović osvojivši zlato u sve četiri discipline.

Od naših natjecateljica najuspješnija je bila Rea Jarnjević osvojivši dva zlata, jedno srebro i jednu broncu.

Rezultati naših natjecatelja po disciplinama:

 

Opširnije...

Kako to govore sudionici u svojim osvrtima na 18. kup Domenice,  u subotu, 04. 03. 2023. održan je jedan od prestižnijih kyokushin karate turnira u ovom dijelu Europe, kako po posjećenosti, tako i po razini provedbe samog natjecanja, a kojeg su od 2004. godine domaćini Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja i Hrvatski kyokushinkai savez.

Na turniru je nastupilo 180 natjecatelja iz 26 timova iz 11 zemalja: Austrija, Belgija, Danska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švicarska i Hrvatska, a pored njih Ukrajina je imala svog predstavnika među gostujućim sucima.

Natjecanje se odvijalo u dva dijela. U prijepodnevnom dijelu održano je natjecanje u katama na četiri tatamija i na kojem je nastupilo 90 natjecatelja u 8 kategorija od limača do seniora.

Nakon svečanog otvaranja u 13 sati, turnir se nastavio na četiri tatamija natjecanjem u borbama, gdje je nastupilo 160 natjecatelja u 33 kategorije od limača do seniora.

Opširnije...

Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja, IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska i Hrvatski kyokushinkai savez                         

pozivaju gledatelje na međunarodni kyokushin karate turnir u katama i borbama za sve uzraste 18. kup Domenice

subota, 04. 03. 2023. – dvorana OŠ V. Deščak, Sveta Nedelja 

Natjecatelji: 188 natjecatelja iz 26 klubova/timova iz 11 zemalja: Austrije, Belgije, Danske, Italije, Mađarske, Njemačke, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švicarske i Hrvatske.

Raspored natjecanja: kate odnosno zadane forme od 09:30 do 12 sati za 95 natjecatelja, svečano otvaranje u 13 sati te od 13:30 do 18 sati natjecanje u borbama sa punim kontaktom uz zaštitnu opremu za djecu i bez zaštitne opreme za odrasle za 154 natjecatelja.

Opširnije...

Od 05. do 08. 01. 2023. u Daruvarskim toplicama održane su zimske pripreme članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Fortis Samobor te Domenica Sveta Nedelja i Mas. Oyama Strmec u sklopu jubilarnog 20. IBK međunarodnog kyokushin karate zimskog kampa.

 

Opširnije...

Kyokushin ljetni kamp Zadar 2023.

 

Ljetni kamp Zadar 2023 PLAKAT

 

25. Memorijal Branka Bošnjaka

Letak MBB

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 

KKK Domenica - Youtube

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..