jk sakura web1

Sportska udruga "Slavuji"

 

ADRESA:

Kerestinečka 46, Kerestinec

10431 Sveta Nedelja 

Tel: 091 25 25 024

e-mail: suslavuji@gmail.com

 

O NAMA 

 

AKTIVNOSTI UDRUGE

 

 

TRENERICE: 

 

Martina Jaklenec

Kristina Burić Turina 

 

trenerice

 

 

Sport počiva na etičkim principima i radosti koja proizlazi iz rezultata postignutog vlastitim naporima ...

 

 

DSC 0490

U petak, 10. rujna 2021. dvorište vrtića "Osmijeh" pretvoreno je u pravi sportski poligon, a sa starijom dobnom skupinom odrađene su elementarne igre ledibabe sa lopticama, vježbe oblikovanja, poligoni prepreka
i na kraju vježbe disanja i istezanja. Sva dječica su aktivno sudjelovala te jedva čekaju provedbu kraćeg sportskog programa, koji SU Slavuji u vrtiću Osmijeh, u objektu u Svetoj Nedelji, od listopada do lipnja provodi već duži niz godina.


Također, ponovili smo da naši mišići jako vole redovito vježbati, svaki dan se malo istegnuti i da smo onda svi zdraviji.

Na kraju, naučili smo nešto o Olimpijadi, olimpijskoj zastavi sa kružićima u boji, sportovima i spomenuli naše laureate iz Tokyja.

Opširnije...

IMG 20210708 093001950 IMG 20210708 093416810
U okviru programa "Sportsko ljeto u Svetoj Nedelji", na atletskoj stazi u Kerestincu održan je trening iz atletike za djecu. Treninzi će se i nadalje provoditi utorkom i četvrtkom u jutarnjim satima, od 9-10 h, na atletskoj staza u Kerestincu, pod stručnim nadzorom profesora kineziologije Igora Matića, aktivnog trenera u utaekwondo druzi MOTIV + profesorice kineziologije Martine Jaklenec, trenerice u ŽRK Sloga.

Pohvala za svu djecu jer ipak se trebalo probuditi ujutro i odraditi atletski trening. Cilj nam je da djeca budu aktivna i tjelesno osviještena kako je jako važno da smo u pokretu i kretanju tokom cijele godine te da nauče pravilno izvoditi oblike kretanja koje nam nudi kraljica sporta atletika.
 

Opširnije...

I ove godine se provodi OBUKA PLIVANJA za naše najmanje sportaše.Program je namijenjen za djecu od 5 do 10 godina, a provode ga profesorice kineziologije i trenerice  Sportske udruge "SLAVUJI" Kristina Turina i Martina Jaklenec.
U našem prvom terminu od 28.06.- 02.07.2021. u samu obuku plivanja bilo je uključeno 17 djece različite dobi.Sa djecom se radilo individualno i prolazili smo osnovne oblike plivanja gdje smo veliku pažnju davali na sami rad ruku i nogu kao i na pravilno disanje tokom izvođenja elemenata.Obuka se provodila u jutarnjim satima u Samoboru na bazenima Vugrinščak.
 
IMG 20210629 091640565 HDR

Opširnije...

Sportska udruga Slavuji iz Kerestinca, osnovana je 01.09.2011. godine, u cilju promicanja sportskih i rekreativnih aktivnosti djece predškolske i školske dobi, specijalizirana za provođenje kraćeg sportskog programa za djecu predškolske dobi. Sportski program provode: prof. fizičke kulture Martina Jaklenec, koja je ujedno i predsjednica SU Slavuji i prof. fizičke kulture Kristina Turina.


Uz suglasnost Agencije za odgoj i obrazovanje, od ožujka 2013. godine, udruga svoj kraći sportski program provodi u DV Slavuj. Sportsko pedagoški rad u proteklih 7 godina provodio se u svim objektima DV Slavuj, kao zasebni kraći sportski program u popodnevnim terminima i u okviru sudjelovanja u integraciji sportskog programa u redovni program vrtića, u prijepodnevnim terminima.

Opširnije...

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..