jk sakura web1
jk sakura web1

Proljetni rok ispita za dječje pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za kyokushin karate klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u sklopu centralnog treninga 18. ožujka u maloj dvorani sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka u Novakima.

Iz KKK Domenice, viši pojas položili su:

  • narančasti – Ivano Čičak, David Marcel Vučetić, Lana Beletić i Noa Obraz
  • drugi narančasti – Mark Rebrović i Barbara Kocijan
  • žuti – Lukas Jurak
  • drugi žuti – Donat

Opširnije...

Ljetni rok ispita za odrasle pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za klubove Domenica Sveta Nedjelja i Fortis Samobor, održan je 10. 07. 2023. u dvorani Kyokushin karate kluba Fortis u Domaslovcu.

Za više pojaseve položili su:

- kyu (narančasti pojas) – Marko Vrbančić (Fortis)

- dječji kyu (dječji drugi zeleni) – Jerko Jalšovec (Domenica)

- kyu (drugi zeleni) – Tihana Jagodić (Fortis)

- kyu (drugi smeđi) – Nika Šemeš, Alen Ćosić i Mateo Ćosić (Domenica)

Tro i pol satni ispit sadržavao je provjeru motoričkih sposobnosti i tehnike te na kraju kao krunu ispita i test sa 12 borbi za dječji drugi zeleni, 20 borbi za odrasli drugi zeleni te 30 borbi u trajanju od minutu i pol za odrasli drugi smeđi pojas, a što su sve naši kandidati sa uspjehom odradili.

Opširnije...

Udruga veterana SJP „Alfa“ Zagreb, Karate klub Alfa, Kyokushin karate klub Fortis i Kyokushin karate klub Domenica srdačno vas pozivaju na međunarodni kyokushin karate turnir u katama i kumiteu


25. Memorijal Branka Bošnjaka
u subotu, 7. listopada 2023. godine


Sportska dvorana Samobor (Andrije Hebranga 26A, Samobor)


Turnir se održava s ciljem odavanja posebne počasti Branku Bošnjaku, poginulom pripadniku SJP Alfa, Zagreb u Domovinskom ratu. Okuplja veterane specijalne policije, njihove obitelji i prijatelje u svrhu ponovnog povezivanja, dijeljenja sjećanja i međusobne podrške kako bi se svi zajedno prisjetili hrabrosti i žrtve koju su Branko i njegovi suborci dali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.


Zahvaljujemo na podršci i važnom doprinosu u očuvanju sjećanja na naše hrabre branitelje te se veselimo vašem dolasku i zajedničkom obilježavanju ovog posebnog događaja.

Opširnije...

Otvoreni svjetski kup u kyokushin karateu te 2. memorijal shihana Furka Kalmana i 38. kup Szolnoka, održan je u istoimenom gradu u Mađarskoj 01. srpnja, uz nastup 460 natjecatelja iz 20 zemalja Afrike, Indije i Europe.
 
Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije  predstavljali su članovi svetonedeljske Domenice: Niko Stojanović, Alen Ćosić i Nika Šemeš.
 
Naš najuspješniji natjecatelj bio je Alen Ćosić koji je osvojio drugo mjesto u borbama u kategoriji starijih juniora -75 kg te treće mjesto u katama u kategoriji juniora.
 
Nika Šemeš osvojila je treće mjesto u katama u kategoriji seniorki, dok Niko Stojanović usprkos dobrom nastupu u katama i borbama nije uspio stići do postolja.
 

Opširnije...

Ovogodišnji ljetni rok ispita za dječje pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za kyokushin karate klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u sklopu centralnog treninga 27. svibnja u maloj dvorani sportske dvorane OŠ Vladimira Deščaka u Novakima.

U prvom dijelu od 10 do 11:15 sati, ispitu su pristupili najmlađi članovi za narančaste pojaseve, dok su u drugom dijelu od 11:30 do 13:30 ispitu pristupili oni nešto stariji za plave i žute pojaseve.

Iz KKK Domenice, viši pojas tako su položili:

Opširnije...

 

Na Europskom otvorenom prvenstvu IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije, održanom 12. i 13. 05. 2023. u Santa Suzani, Barcelona, članovi svetonedeljske Domenice postigli su najveći uspjeh u 20 godina rada Kluba.

Alen Ćosić osvojio je 1. mjesto u katama juniora, Mateo Ćosić osvojio je 2. mjesto u katama juniora i 3. mjesto u borbama starijih juniora -75 kg dok je Nika Šemeš osvojila je 3. mjesto u borbama seniorki U-21 -65 kg.

Uz njih, Hrvatski kyokushinkai savez i hrvatski ogranak IKO Matsushima kyokushinkaikan organizacije predstavljala je i Tihana Jagodić iz samoborskog Fortisa koja je osvojila 3. mjesto u borbama seniorki -55 kg.

Više fotografija može se pogledati na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia

Opširnije...

U subotu, 22. 04. u Sevnici, Slovenija, održan je Tanin Open 2023 na kojem je u sklopu Hrvatskog kyokushinkai saveza nastupilo 14 natjecatelja KKK Domenice.

Organizator natjecanja bio je Kyokushinkai karate savez Slovenije, a turnir je održan za uzrast do 16 godina i to u 4 discipline (Tobi mae geri, Kate Kyu, Kate Open i Borbe).

U konkurenciji 160 natjecatelja iz 11 timova iz Slovenije i Hrvatske, Hrvatskom kyokushinkai savezu dodijeljen je pehar za drugo mjesto po uspješnosti, a naš najuspješniji natjecatelj te ujedno i najuspješniji natjecatelj turnira bio je Niko Stojanović osvojivši zlato u sve četiri discipline.

Od naših natjecateljica najuspješnija je bila Rea Jarnjević osvojivši dva zlata, jedno srebro i jednu broncu.

Rezultati naših natjecatelja po disciplinama:

 

Opširnije...

Kako to govore sudionici u svojim osvrtima na 18. kup Domenice,  u subotu, 04. 03. 2023. održan je jedan od prestižnijih kyokushin karate turnira u ovom dijelu Europe, kako po posjećenosti, tako i po razini provedbe samog natjecanja, a kojeg su od 2004. godine domaćini Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja i Hrvatski kyokushinkai savez.

Na turniru je nastupilo 180 natjecatelja iz 26 timova iz 11 zemalja: Austrija, Belgija, Danska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švicarska i Hrvatska, a pored njih Ukrajina je imala svog predstavnika među gostujućim sucima.

Natjecanje se odvijalo u dva dijela. U prijepodnevnom dijelu održano je natjecanje u katama na četiri tatamija i na kojem je nastupilo 90 natjecatelja u 8 kategorija od limača do seniora.

Nakon svečanog otvaranja u 13 sati, turnir se nastavio na četiri tatamija natjecanjem u borbama, gdje je nastupilo 160 natjecatelja u 33 kategorije od limača do seniora.

Opširnije...

Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja, IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska i Hrvatski kyokushinkai savez                         

pozivaju gledatelje na međunarodni kyokushin karate turnir u katama i borbama za sve uzraste 18. kup Domenice

subota, 04. 03. 2023. – dvorana OŠ V. Deščak, Sveta Nedelja 

Natjecatelji: 188 natjecatelja iz 26 klubova/timova iz 11 zemalja: Austrije, Belgije, Danske, Italije, Mađarske, Njemačke, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švicarske i Hrvatske.

Raspored natjecanja: kate odnosno zadane forme od 09:30 do 12 sati za 95 natjecatelja, svečano otvaranje u 13 sati te od 13:30 do 18 sati natjecanje u borbama sa punim kontaktom uz zaštitnu opremu za djecu i bez zaštitne opreme za odrasle za 154 natjecatelja.

Opširnije...

Od 05. do 08. 01. 2023. u Daruvarskim toplicama održane su zimske pripreme članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Fortis Samobor te Domenica Sveta Nedelja i Mas. Oyama Strmec u sklopu jubilarnog 20. IBK međunarodnog kyokushin karate zimskog kampa.

 

Opširnije...

25. Memorijal Branka Bošnjaka

Letak MBB

Vježbe za djecu

18. kup Domenice

 

Kardio krug - prigodni program treninga

Kardio krug2

- klikni za uvećani prikaz (pdf) -

 

(pripremio: Vladimir Sekelj)

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..