jk sakura web1

Auto karting klub Sveta Nedelja

Adresa: 

Vinogradska 17 A, 10431 Sveta Nedelja

e-mail: akk.svnedelja@gmail.com

Telefon: 098/161-5636

 

Daniel Vojvodić - tajnik  
mob. + 385 98 161 5636 
 
Tajana Vojvodić - 
predsjednica
mob. + 385 99 415 7043

 

O Klubu

 

Rally Show Santa Domenica

  

Web stranica Rally Show Santa Domenica

rallySSD1

Facebook Rally Show Santa Domenica

 

Kalendar auto i karting natjecanja 2020.

Facebook AKK Sv. Nedelja

Ove subote, 11. ožujka 2023. u Svetoj Nedelji, održat će se drugi po redu BIG MINI Model Car Show, atraktivan sajam i izložba kolekcionarskih autića.

Nakon prošlog, ujedno i debitantskog izdanja ove manifestacije, koja je u rujnu prošle godine privukla 800-tinjak zaljubljenika u kolekcionarske, umanjene modele automobila, BIG MINI se vraća u proširenom izdanju. Organizaciju potpisuje, u automobilskom svijetu dobro poznati Auto Karting Klub Sveta Nedelja, ujedno i organizator prestižne utrke Rally Show Santa Domenica.

Sajam i izložba održat će se ove subote, u prostorima Društvenog doma Mala Gorica na adresi Ul. Augusta Šenoe 34, Mala Gorica, s početkom u 9:00 h. Posjetitelji će imati priliku razgledati i kupiti modele iz kolekcija, ovoga puta više od 25 kolekcionara, ukupno gotovo 10-ak tisuća raznih modela autića.

Prilika je to za sve ljubitelje automobila i drugih vozila, da po znatno nižim cijenama od tržišnih, kupe kolekcionarski, umanjeni model automobila kojeg posjeduju ili o kojemu su oduvijek sanjali. Prilika je to i za upoznati i popričati s brojnim, zanimljivim poznavateljima automobilske industrije, kojih se na ovakvim događanjima uvijek može pronaći u velikom broju.

Zato, očistite police u dnevnom boravku te isplanirajte subotnje druženje s obitelji ili prijateljima u ozračju automobila!
 
car models sl1 car models sl2 car models sl3 car models sl4 car models sl5 car models sl6 car models sl7 car models sl8

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..