Taekwondo klub Motiv+

Rujanska 15
10431 Kerestinec


Oib: 18344905544 
IBAN: HR1523600001102174531


https://www.tkd-motiv-plus.com/


E-mail:
 
Kontakt tel: 098 700 972
 
TKD motiv logo1
 
TKD MOTIVplusSVN1

U nedjelju 19.11.u sportskoj dvorani u Samoboru održalo se 16. taekwondo prvenstvo Zagrebačke županije. Nastupilo je 240 natjecatelja iz 12 klubova Zagrebačke županije. Mi smo nastupili sa 6 naših sportašica i sportaša. Osvojili smo šest medalja, zlato, srebro i četiri bronce. U borbenim kategorijama zlatnom medaljom i prvakinjom Zagrebačke županije postala je Paola Matič u kategoriji kadetkinja -59kg, viceprvakinjom županije postala je Erika Malenica u kategoriji kadetkinja -47kg, dok su broncu osvojili Fabijan Malenica u kategoriji mlađih kadeta -33kg i Ana Petek u kategoriji kadetkinja -51kg, dok su u kategoriji poomsae/forme Emma Šantek i Paola Matić bile brončane. U ukupnom poretku 12 klubova u konkurenciji kadetkinja ponovili smo uspjeh iz 2021 i 2022, i opet bili na 3.mjestu.

Opširnije...

U subotu 11.10. u Zagrebu je održan taekwondo turnir Kondor open 2023. Na turniru je nastupilo preko 700 natjecatelja iz 4 države (Hrvatska, BiH, Slovenija  i Italija). Naš klub nastupio je sa četiri  sportašice, Ana Petek, Erika Malenica, Paola Matić te Emma šantek. Cure su odlično odradile turnir i osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju, te su u ukupnom poretku u konkurenciji kadeta/kadetkinja B ponovno osvojile 1.mjesto. Zlatne medalje su osvojili Ana Petek u kategoriji -51kg te Paola Matić u kategoriji -59kg dok je srebro osvojila Erika Malenica. Emma Šantek je nastupila u poomsae/forme kategoriji te osvojila 7.mjesto. Izvrsno odrađene borbe i na kraju izvrstan rezultat za naš klub.

Bravo Cure !!!!

Kondor open 2023

U subotu 07. listopada 2023. održao se Taekwondo turnir Dugo Selo Open 2023. Na turniru je nastupilo preko 450 natjecatelja iz 4 države (Hrvatska, BiH, Slovenija i Češka). Naš klub nastupio je sa tri sportašice - Anom Petek, Erikom Malenica i Paolom Matić. Cure su odlično odradile turnir i osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju, te su u ukupnom poretku u konkurenciji kadeta/kadetkinja B osvojile 1.mjesto. Zlatne medalje su osvojile Erika Malenica u kategoriji -47kg i Ana Petek u kategoriji -51kg, a srebrnu Paola Matić u kategoriji -59kg. Izvrsno odrađene borbe i na kraju izvrstan rezultat za naš klub.

Bravo Cure !!!!

Dugo Selo 2023 Dugo Selo 2023 tablica

7 natjecatelja, 7 medalja, 1 zlato, 2 srebra, 4 bronce !!!! 

U subotu 11.12.2022. Taekwondo klub Motiv+ nastupio je na 15.taekwondo prvenstvu Zagrebačke županije, koje se održalo u Zaprešiću. Na natjecanju je nastupiko 120 natjecatelja iz 10 klubova naše županije. Mi smo nastupili sa 7 naših sportašica i sportaša i osvojili 7 medalja: 1 zlato, 2 srebra i 4 bronce. U konkurenciji kadetkinja ekipno smo zauzeli 3. mjesto i ponovili prošlogodišnji uspjeh te smo u ukupnom poretku svih uzrasta zauzeli 4. mjesto. Odličan nastup naših sportašica i sportaša te odlično odrađene borbe. U mlađoj kadetskoj konkurenciji do naslova prvakinje Zagrebačke županije stigla je Ana Petek, dok su bronce osvojili Mia Malenica i Vito Krasnić.

Opširnije...

U subotu 8.10.2022. u Zagrebu, dvorana Dom športova, održao se međunarodni turnir pod nazivom "8. Čigra Open". Turnir je okupio preko 700 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Slovačke i Češke. TKD Motiv+ je na turniru nastupio s troje članova: Vito Krasnić kid-39kg, Ana Petek mlađa kadetkinja -47kg i Paola Matić kadetkinja -55kg.

Vito je na žalost izgubio u prvom kolu. Inače, ovo je za Vitu bio prvi nastup na natjecanju tako da smo zadovoljni s onim što je pokazao.

Ana je nastavila svoj niz osvajanja medalja te je sa dvije pobjede, odlično odrađene, osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Opširnije...

U subotu 02.04.2022. u Zaprešiću održao se međunarodni turnir pod nazivom „Plemeniti turnir Zaprešića 2022“. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Na ovom turniru smo nastupili sa dvije naše članice, Ana Petek mlađa kadetkinja -43kg i Erika Malenica kadetkinja -44kg. Ana je u svom prvom nastupu stigla do srebrne medalje dok je Erika u svojoj konkurenciji osvojila brončanu medalju. Obje naše sportašice pokazale su borbenost i odradile su turnir na visokom nivou. Čestitamo im na uspjehu i veselimo se sljedećim natjecanjima.

Bravo Ana i Erika !!!

Ana Erika Zapresic

U subotu 26.03.2022. u gradu Splitu održao se turnir Dalmacija kup 2022. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Naša članica Paola Matić je ponovno odradila dobar turnir i u konkurenciji 12 natjecateljica u svojoj kategoriji uspjela doći do odličnog 3.mjesta. Ovo je Paoli četvrta medalja u nizu te joj želimo i dalje sjajnih uspjeha u nastavku sezone.

Bravo Paola !!!

Paola Dalmacija kup 2022

U subotu 27.11. nastupili smo na 14.taekwondo prvenstvu Zagrebačke županije, koje se održalo u našoj sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak u Sv. Nedelji, gdje smo ujedno mi bili domaćini turnira.

Na natjecanju je nastupilo 120 natjecatelja iz 10 klubova naše županije. Mi smo nastupili s 3 naše sportašice i osvojili 3 medalje, 2 zlata i 1 broncu. U konkurenciji kadetkinja ekipno smo zauzeli 3. mjesto. Odličan nastup naših sportašica i odlično odrađene borbe. U mlađoj kadetskoj konkurenciji do naslova prvakinje Zagrebačke županije stigla je Erika Malenica u kategoriji -43kg. U kadetskoj konkurenciji naslov prvakinje županije osvaja Paola Matić u kategoriji -59kg dok u istoj kategoriji do bronce stiže i Emma Šantek. 

Opširnije...

 
U nedjelju, 17.10.2021. u sportskoj dvorani Ribnjak u Omišu održao se turnir Omiš open 2021. Na turniru je nastupilo 200 natjecatelja iz Hrvatske i BiH. I ovaj put smo imali uspješan turnir jer nam Paola Matić ponovno donosi srebrnu medalju u naš Grad.

Paola je u svojoj kategoriji, kadetkinje - 55kg, ponovno bila uspješna. U prvom kolu bila je slobodna, u polufinalu je odličnom borbom pobijedila predstavnicu iz Splita, a u finalu je izgubila od predstavnice iz Zagreba. Paola je odlično odradila turnir i zasluženo osvojila srebrnu medalju. 
 
Čestitke Paoli na osvojenoj medalji, odlično odrađen turnir.
 
Paola Omis open 2021

Paola SS pokal 2021

U subotu, 18.09.2021. u sportskoj dvorani Sutinska vrela održan je međunarodni taekwondo turnir Susedgrad Sokol pokal. Na turniru je nastupilo 320 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

Nakon dugo vremena i mi smo nastupili na turniru s jednom našom sportašicom, Paolom Matić u kategoriji kadetkinja - 55kg. S obzirom da je ovo bio Paoli prvi nastup na natjecanjima, Paola je to izvrsno odradila. U finalnoj borbi izgubila je od protivnice iz Zg tijesnim rezultatom 11:10 i tako osvojila izvrsnu srebrnu medalju.
 
Nadamo se kako ćemo imati prilike još u ovoj godini nastupiti na nekom natjecanju jer, kao što svi znamo, natjecanja uopće nije bilo još od ožujka 2020.godine. 
 
Čestitke Paoli na osvojenoj medalji, odlično odrađen turnir.
TKD klub Motiv plus letak
(klikni na sliku za uvećani prikaz)
 
Taekwondo klub MOTIV+ poziva sve zainteresirane vrtičance/predškolce i školarce da probaju ovaj olimpijski sport te da budu dio ovog olimpijskog sporta u našem gradu.

Upisi se vrše u OŠ Vladimir Deščak, Školska ul.4, Novaki u sljedećim terminima:
Taekwondo vrtić
uto-čet 19:00-20:00
Taekwondo škola
uto-čet 20:00-21:15 
 
Dođite i probajte ovaj olimpijski sport 2 tjedna GRATIS !!!
tkd klub motiv plus ljetni kamp 2021
U ovim iznimno zahtjevnim vremenima za sport, Taekwondo klub Motiv+ uspio je organizirati, zajedno sa Taekwondo klubom Velika Gorica, ljetni taekwondo kamp, koji se održao u Termama Tuhelj u periodu od 22.-28. kolovoza 2021.

Na kampu je sudjelovalo 30 sportaša, što je za aktualne prilike jako lijepi odaziv.

Kamp je kao i obično prošao u veselom i radnom tonu. Treniralo se 2 puta dnevno, a bilo je dosta vremena i za zabavu i, naravno, uživanje u toboganima i bazenima ovog prekrasnog kompleksa. Kamp je prošao bez ozljeda i svi naši članovi vratili su se sretni i veseli svojim kućama.

Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja © 2020 |

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..